Nyheder

540 millioner Facebook-brugere hos Amazon

07 apr 2019 540 millioner Facebook-brugere hos Amazon

Facebook sagde i onsdags, at det endeligt var lykkedes dem at få Amazon til at fjerne brugerdata og passwords fra 540 mil. brugere.

UpGuards Cyber ​​Risk-team sagde, at Mexicos digitale platform Cultura Colectiva havde 540 millioner Facebook-brugere frit tilgængeligt, herunder identifikationsnumre, kommentarer, reaktioner og kontonavne.

En anden database, en app kaldet “At the Pool”, oplyste navne, adgangskoder og e-mail-adresser på 22.000 mennesker, sagde UpGuard.

“Vi arbejdede for at få de pågældende databaser taget ned, men vi undersøger stadig præcis, hvilke oplysninger der blev gemt der”,

siger en Facebook-talskvinde.

Facebook er ramt af en række sikkerhedsbrud, hvor den seneste fejl, giver adgang til millioner brugeres adgangskoder , der er lagret i læseligt format inden for sine interne systemer til medarbejderne.

I 2018 havde Cambridge Analytica høstet personlige data om millioner af folks Facebook-profiler uden deres samtykke.

Selskabet annoncerede senere ændringer til platformen med det formål at beskytte brugerdata.

Kilde: yahoo.com Indberetning af Akanksha Rana og Sayanti Chakraborty i Bengaluru; Redigering af James Emmanuel og Jason Watts fra Ansnei.

Hvad skal jeg gøre nu?

Du skal ændre din Facebook-adgangskode, og overalt har du brugt adgangskoder fra Facebook de sidste to år. Disse adgangskoder er nu kompromitteret og bør ikke bruges igen – nogensinde!

For spørgsmål, skriv til os på Ansnei.com

Ansnei – Passer på DIG!

www.Ansnei.com

#Ansnei #AnsneiCyber ​​#AnsneiData #Hacks #Phishing #Password #Facebook

Tilbage