ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

Eventvagt - Ansnei Security

ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

Dørmand  Vagt Crowd safety Sikkerhedsrådgivning Planlægning

Med Ansnei ombord kan du være helt tryg og holde festhumøret højt.

Ansnei er en god og pålidelig samarbejdspartner når det kommer til alt indenfor sikkerhed. Vi stiller ikke blot erfarne dørmænd og vagter til rådighed for dig, men meget, meget mere.
Med Ansnei ombord kan du være helt tryg og holde festhumøret højt.

Håndplukkede Vagter

Hos Ansnei bliver alle dørmænd personlig udvalgt af vores direktør Nicolai, der snart har 30 års erfaring indenfor vagt- og nattelivet i Danmark.
Vi foretrækker modne og erfarne vagter, der lægger en dyd i SERVICE og VENLIGHED. Vi stiller vagter i hele landet, men alle nye vagter skal personligt godkendes af direktøren. Det sker ved at de har mindst én vagt sammen med Nicolai, hvorefter de sammen vurderer hvilke typer events og miljøer vagten passer bedst i. Derved sikres, at netop dit sted får de relevante vagter, der i påklædning og tilgang passer godt ind i dit miljø.

”Mit valg, din garanti for kvalitet”

De Bløde Værdier

Helt særligt for event- og dørmandsopgaverne, fokuserer vi på at vores vagter kan læse stemningen og atmosfæren. Dørmanden er det første og sidste møde med din restauration, din fest eller dit event. Derfor skal det være en god oplevelse – selv dagen efter, for den der har fået en ”tørst over tåren”. Ansnei er med til at sikre at din atmosfære, ånd og ”vibe” opretholdes. Vagterne formår at blænde ind, og det er vigtigt, at vagten kan udvise en smilende og humoristisk tilgang til andre glade gæster. Ansneis vagter er alle trænet i at udvise AUTORITET når det behov er der, og at konflikter afvikles så hurtigt, og roligt som muligt, og så vidt muligt i dialog.

”Konflikter bliver set tidligt, håndteret hurtigt, inden de eskalerer”

De Hårde Værdier

Uanset tidligere erfaring, sikrer vi os inden ansættelse hos os, at alle papirer naturligvis er i orden. Vagten skal have lovpligtige uddannelser samt andre relevante kurser. Det gælder også førstehjælpsuddannelse og Konflikthåndtering. Vagten sikkerhedsgodkendes hos politiet forud for kontrakt hos os. Efterfølgende laver vi løbende kontrol af vagternes adfærd, og efteruddanner. Vi uddanner både i konflikthåndtering, førstehjælp, magtanvendelse og mange andre tiltag indenfor sikkerhed.

”Du og alle dine gæster har en tryg og god oplevelse”

Optimering af Sikkerheden

Med Ansnei får du et vagtfirma der har erfaring i løbende at optimere og forbedre sikkerheden på restaurationer, beværtninger, skoler, og større events. Det bliver din styrke ved et løbende og fast samarbejde med Ansnei. Her vil vi løbende evaluere og forbedre mulighederne for sikkerhed omkring din restauration, fest eller event. Hvis du allerede har klare retningslinjer for dine gæster, sørger vi for de bliver fulgt, ellers vil vi løbende komme med anbefalinger til forbedringer i tæt dialog med dig som kunde. Vores sikkerheds-anbefalinger tager altid hensyn til dit klientel og den atmosfære du holder, så dine glade gæster forbliver glade.

”Vi observerer, uddanner og forbedrer hele tiden. Ligesom Six sigma”

Teknologi, Transparens, Viden

VAGTLOG
Som noget helt unikt, får du direkte adgang til en elektronisk vagtlog. Her kan du vurdere vagternes indsats *****, se dokumentation og vagtrapporten fra selve vagtopgaven. Vi er et professionelt selskab der tager sikkerhed alvorligt. Derfor lægger vi ikke informationer ud i offentlige grupper, men bruger professionelle og avancerede, samt krypterede tjenester.

Sikkerhedscenter – SOC
Vores døgnbemandede sikkerhedscenter (SOC) har fingeren på pulsen i hele byen, og hele landet. Med en vagt fra Ansnei får du hele beredskabet bagved med i samme omgang. SOC’en modtager løbende informationer fra deployerede vagter, alarmpatruljer, dørmænd og andre, og har dermed et løbende situationsbillede. De kan udsende forstærkning af enhver slags, eller give ”heads op” for potentielle farer.

Bodycams – Kropsbårne Kameraer
Vagter fra Ansnei (kan efter behov) deployeres med kropsbårne kameraer. Disse kameraer har indbygget live stream, så man inde fra SOC’en kan se med hvis en situation fordrer at der er behov for særlig hjælp. Der kan være mange årsager til behovet for særlig hjælp, men en ting er vidst. Det er at Kropsbårne Kameraer skaber en tryg og venlig atmosfære.

Ansnei – passer på dig, dit og dine

Jeg takker for tilliden og ser frem til at servicere jer og mange glade gæster, med mine håndplukkede og veluddannede vagter.
Venlig hilsen