ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

SMART HJEM

Et skrædersyet system, der passer til dine behov

Fremtidens alarmsystem

Gør det sikkert

 • Intelligent Central i stilrent design
 • Integreret Tastatur i centralen
 • Smarte RFID-Tags 
 • Dør- og Vindues sensorer 
 • PIR-Sensor der aktiverer alarmen hvis nogen bevæger sig

Det hele er klar til at du let kan udvide dine installationer efter behov. Helt unikt hos Ansnei, er at du også kan også styre dit alarmsystemet med Google Assistent eller Amazon Alexa. Vælg den integration der passer bedst i dit hjem.

Vores sikkerhedskonsulent vejleder gerne for det mest sikre setup. Med en Alarm fra Ansnei bestemmer du selv hvordan alarmen skal virke og hvem der skal notificeres. Du kan bruge den stilrene App til at styre flere funktioner i dit hjem, og du kan koble dig op på Ansnei 24/7 service med et Security Operations Center, vagtudkørsel og overvågning når det giver mening i jeres tilværelse. 

Butik

Tilbehør

ALARM med Vagt 24/7-365

00012
kr. 4.007,50
IOT smarthjem
På lager
1
Produkt detaljer

Hos Ansnei kan du skalere dit intelligente hjem- og alarm-løsning så det passer til netop dit behov.

Ansnei tilbyder også ALARM-kørsel, & VAGT-udrykning!HAPS ALARM:

Standardpakken med smart-funktioner til dit hjem indeholder:

 • Skalsikring: med adgangskontrol på adgangsdør og bevægelsessensor indenfor
 • Nem afstilling af alarm: Med fjernbetjeninger til fjern-afstilling og tilkobling eller RFID-Tags til fysisk afstilling
 • Markedets førende APP til det intelligente hjem med automatiske funktioner


Det hele er klar til at du let kan udvide dine installationer efter behov. Du kan også styre alarmsystemet med Google Assistent eller Amazon Alexa. Vælg den integration der passer bedst i dit hjem.


Vores sikkerhedskonsulent vejleder gerne for det mest sikre setup. Med en Alarm fra Ansnei bestemmer du selv. Med kontrolenheden kan du styre alle funktioner i dit hjem, og du kan koble dig op på Ansnei 24/7 service med et Security Operations Center, vagtudkørsel og overvågning, hvis det giver mening i jeres tilværelse. Dette system giver dig det frie valg. Effektivt og godt. Du får et fuldt funktionsdygtigt alarm-system.


Hos Ansnei får du en komplet løsning til dit hjem som virker i én og samme app:


Virkeligt et smart hjem

Alarmen er bygget til at tilbyde praktisk, realtidsovervågning og sikring til dit hjem og familie. Hver sensor i systemet byder på unikke og avancerede muligheder.


Men hvad er dét dér "smart hjem" egentligt ?

Se en lille video lavet af elgiganten her, der på engelsk fint forklarer det smarte i et intelligent hjem:


Hos Ansnei får du den fulde pakke med vagter, og overvågning 24/7:

 • 24/7 overvågning døgnet rundt
 • Vagter der kommer når der er brug for det, og
 • Rundering ved behov og ferier. Det giver alle i hjemmet tryghed, også når I er bortrejst.


Bestil en gennemgang af dit hjem eller virksomhed. Vi kommer ud til dig og skræddersyr den rigtige løsning til dit hjem, din familie eller din virksomhed.


Ansnei - Passer på Dig, Dit og Dine !

Hos Ansnei får du så meget mere end bare en alarm

Vi bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder og giver dig muligheden for at benytte dig af den fulde pallette med smart home funktioner. Giv din bolig et frisk pust, med Google Assistent, Amazone Alexa og Ansnei, der tilsammen giver dig helt ny kontrol over din bolig.

Med forbindelse til internettet, foregår alt i realtid og synkroniseres på tværs af din (og andre brugeres) smartphones. Systemet opdateres automatisk med de nyeste sikkerhedsopdateringer og funktioner, så du altid kan føle dig tryg og samtidig være sikker på at få fuldt udbytte af dit Ansnei smarte-hjem-system. Alt er inkluderet i prisen.

Et rigtigt sikkerhedssystem har naturligvis en backup funktion. Skulle internettet eller strømmen gå derhjemme, slår Ansnei smart-hjem-systemet automatisk over på batteri-backup. Derefter får du en besked i din app, og hos Ansnei SOC24/7 vil vi også blive notificeret om at der er noget galt med strømmen derhjemme. Sikkerheden er altid i højsædet hos os, så der er naturligvis backup med såvel batteri som kommunikationskanaler.


Dobbelt op på sikkerheden. 2-stregskommunikation.

Internettet er en genial måde at levere alarmmeldinger til naboer, venner og familie og SOC24/7 fra Ansnei. Lynhurtigt og detaljeret information bliver bragt videre om hvad der er sket. Men vi ved også, at internettet ikke altid er tilgængeligt. Din internetudbyder kan opleve problemer og nedbrud, din router kan gå i stykker, strømsvigt i boligen kan gøre din router ubrugelig eller du kan opholde dig i områder, hvor din smartphone ikke har internetforbindelse. Derfor er den sikre løsning naturligvis Ansnei SOC24/7, som automatisk tager over i tilfælde af manglende internetforbindelse.


Forbind nemt ekstra tilbehør.

Brugervenlighed og sikkerhed er de to vigtigste ting i systemets DNA. Dette mærkes også i måden nyt tilbehør forbindes til systemet på. Sensorer kan forbindes nemt og hurtigt ved blot at scanne og let tilføje tilbehøret med din mobiltelefon. Den intuitive app guider dig igennem. Appen gør det ikke bare hurtigt og nemt at forbinde nyt tilbehør. Det eliminerer også helt risikoen for at eksterne trådløse signaler fejlagtigt lagres i systemer, som man kender det fra andre alarmsystemer.


Dit Smarte Hjem

Vi leverer mere end blot et effektivt alarmsystem. Det giver dig mulighed for at få kontrol over din bolig og leve et bedre og lettere liv. Helt unikt er den indbyggede fulde integration til såvel Alexa og Google Assistent. Forbind et eller flere IOT Devices og betjen dine elektriske apparater direkte fra din mobiltelefon. Tænd f.eks. lyset entreen inden du træder indenfor eller tænd for radioen når du er ude, så eventuelle indbrudstyve tror at der er nogen hjemme. Det kan også automatiseres. Fx når du går hjemmefra, så kan alarmen automatisk tilkoble når du er nået mere end 70 meter væk. Med dette system kan også få tændt lyset, kaffemaskinen og radioen automatisk når du kommer hjem - helt automatisk.

Smart !


Automatisering og Autopilot.

Sæt dit hjem på autopilot. Opsæt nemt automatiserede regler og få systemet til automatisk at slå til eller fra på specifikke tidspunkter og hændelser. Tænd og sluk automatisk for dine elektriske IOT apparater, lamper m.v.


Fx når du går hjemmefra, så kan alarmen automatisk tilkoble når du er nået mere end 70 meter væk. Med dette system kan også få tændt lyset, kaffemaskinen og radioen automatisk når du kommer hjem - helt automatisk.


Smartere !


Videoovervågning. Direkte på din mobil.

Med Ansnei SOC24/7 får du mulighed for at udvide dit alarmsystem med noget af den bedste HD videoovervågning. Forbind

kameraer til dit system og følg med uanset hvor du befinder dig. Du kan tilgå dine kameraer direkte fra appen på din mobiltelefon og indsætter du et microSD™ hukommelseskort i dine SmartCams, får du endda mulighed for at se historiske optagelser fx 14 dage tilbage i tiden. Lagringen er krypteret, så ingen andre kan få adgang til billederne. Vi kan levere kameraer til opsætning indendørs- og udendørs. Begge med night-vision, bevægelsesdetektion og naturligvis kryptering, der beskytter dit privatliv.


Vagten kommer ved behov.

Du bestemmer selv - vi følger dine anvisninger. Ansnei SOC24/7 altid er klar til at sende en vagt hjem til dig.

Er du gør-det-selv-typen der klarer det hele selv, notificerer vi dig om evt. indbrud, eller du er velkommen til selv at styre og overvåge din intelligente HAPS-Alarm. Vi giver dig denne mulighed, selvom vi er et professionelt alarmselskab.
Når du har bestilt dit Smart-Hjem system, så virker det bare og vil løbende blive opdateret.

Tilkoblingen er nem, og hurtig, og du kan altid kontakte os for hjælp.


Total kontrol. Selv på farten.

Systemet opsættes og styres nemt via en førende app til alle smart-hjem og IOT-funktionaliteter, som findes til både til iPhone, iOS® og i Google Play Store til Android™ smartphones. Det er sandsynligvis verdens førende IOT system. Der er lavet over 250.000 produkter der kan styres via appen i mere end 1.100 produktkategorier. Systemet anvendes i dag i over 220 lande af kendte mærker som fx Osram, NETTO, Dustin, Schneider, Lidl, Danfoss og mange mange mange flere.


Opsætning af dit system foregår nemt og hurtigt, og appen guider dig igennem processen skridt for skridt. Med appen installeret på din telefon, har du altid adgang til dit system, uanset hvor du befinder dig. Du kan lukke naboen ind for at vande blomsterne, mens du hygger dig på stranden på den anden side af kloden. Ejer du et Apple Watch® så vil du endda automatisk modtage notifikationer fra dit system, direkte på håndledet.


Dit eget nabohjælpnetværk - og Ansnei vagter.

Du kan nemt tilføje brugere og alarmmodtagere til dit system. Dem du ønsker skal kunne betjene systemet, skal blot installere den medfølgende app på deres iPhone® eller Android™ mobiltelefon. Herefter kan du let give dem adgang til systemet via appen. Du vælger naturligvis også hvor meget adgang de skal have. Dem du ønsker blot skal have besked hvis alarmen går, behøver ikke engang appen installeret. Med et Ansnei SOC 24/7 abonnement, behøves du ikke være nervøs for om der sker noget medens du er i biografen, på ferie, om dine naboer er hjemme eller andet. Vi kan altid sende en vagt ud til dig.


Opdateres. Helt automatisk

Som kunde hos Ansnei Security - SOC24/7 - opdateres dit system med nye funktionaliteter og services. Også efter du har modtaget det. Vi foretager løbende sikkerhedsopdateringer og tilføjer nye funktioner til dit system. Helt uden du behøver foretage dig noget. Også appen på din mobiltelefon opdateres løbende og helt automatisk. Så du altid er sikker på at have adgang til de nyeste funktioner, og kan udvide dit hjem med flere smarte produkter efter behov.


Tilpas. Udvid. Du bestemmer.

Du starter med en rigtig god pakke der passer til de fleste. Herefter kan du altid udvide med ekstra sensorer og tilbehør - hvis du føler for det. Det frie valg giver dig mulighed for altid at tilpasse og udvide systemet med en lang række sensorer og tilbehør, der hver især tilføjer nye funktioner til dit system. Nyt tilbehør forbindes let, hurtigt og nemt med QR-koder, ved blot at scanne produktets QR-kode med din mobiltelefon. Det tager blot få sekunder og helt uden risiko for interferens fra andre trådløse produkter i området. Ønsker du professionel installation, kommer vores uddannede og certificerede montører hjem til dig og tager sig af det hele. Vi går ikke før det virker.


Smartest !


Bygget af vikinger

Ansnei er et dansk vagt- og alarmselskab der har leveret vagtydelser på højeste niveau siden 2015. Det inkluderer vagter på skibe, til diplomater, truede personer, politikere og mange andre. Vi sikrer også private hjem og virksomheder. Det smarte hjem er et åbent system bygget op af små detaljer, som gør at det skiller sig ud fra markedets øvrige alarm- og smart-hjemprodukter.
 1. For det første kan du koble rigtig mange smart-hjem produkter på panelet fra rigtig mange forskellige producenter.
 2. For det andet er fokus på brugervenlighed i højsædet.
 3. Systemet er åbent.
  At systemet er "åbent" betyder at det ikke kun er én producent vi integrerer med, men rigtig mange producenter. På den måde udvides mulighederne med mange smarte funktioner, sikkerheden og hele platformen hele tiden. Platformen er i konstant udvikling og nye funktioner tilføjes løbende.


Professionel Installation

Ansnei Sikring har professionelle montører der er uddannet og certificeret. Alle har flere uddannelser og godkendelser bag sig, blandt andet fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, hvilket i daglig tale kaldes DBI. Du er med andre ord i gode hænder med garanti for at det virker.


Ansnei er det sikre valg

Ansnei - passer på dig, dit og dine !

www.Ansnei.com


Hos Ansnei får du en komplet løsning til dit hjem som virker i en og samme app:

Gem dette produkt til senere

Produkt-info

Virkeligt et smart hjem

Alarmen er bygget til at tilbyde praktisk, realtidsovervågning og sikring til dit hjem og familie. Hver sensor i systemet byder på unikke og avancerede muligheder.

Skriv til Support@Ansnei.com så kommer vi forbi til en gennemgang af din virksomhed eller hjem. Derefter vil også du forstå hvorfor så mange vælger Ansnei !

Men hvad er dét dér “smart hjem” egentligt ?

Se en lille video lavet af elgiganten her, der på engelsk fint forklarer det smarte i et intelligent hjem:

Hos Ansnei kan du købe alarmen uden nogen form for binding og uden abonnement. Du kan selv installere eller få os til at installere for dig. Hos Ansnei har du det frie valg. Den simple løsning eller den fulde pakke med vagter, og overvågning 24/7:

 • 24/7 overvågning døgnet rundt
 • Vagter der kommer når der er brug for det, og
 • Rundering ved behov og ferier. Det giver alle i hjemmet tryghed, også når I er bortrejst.

Bestil en gennemgang af dit hjem eller virksomhed. Vi kommer ud til dig og skræddersyr den rigtige løsning til dit hjem, din familie eller din virksomhed.

Hos Ansnei får du så meget mere end bare en alarm

Vi bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder og giver dig muligheden for at benytte dig af den fulde pallette med smart home funktioner. Giv din bolig et frisk pust, med Google Assistent, Amazone Alexa og Ansnei, der tilsammen giver dig helt ny kontrol over din bolig.

Med forbindelse til internettet, foregår alt i realtid og alt synkroniseres på tværs af din (og andre brugeres) smartphones. Systemet opdateres automatisk med de nyeste sikkerhedsopdateringer og funktioner, så du altid kan føle dig tryg og samtidig være sikker på at få fuldt udbytte af dit Ansnei smarte-hjem-system. Alt sammen helt gratis. Et rigtigt sikkerhedssystem har naturligvis en backup funktion. Skulle internettet eller strømmen gå derhjemme, slår Ansnei smart-hjem-systemet automatisk over på batteri-backup. Derefter får du straks en besked i din app, og til dem der har tilvalgt Ansnei SOC24/7 vil vi også blive notificeret om at der er noget galt med strømmen derhjemme. Sikkerheden er altid i højsædet hos os, så der er naturligvis backup med såvel batteri som kommunikationskanaler.

Dobbelt op på sikkerheden. 2-stregskommunikation.

Internettet er en genial måde at levere alarmmeldinger til naboer, venner og familie og SOC24/7 fra Ansnei. Lynhurtigt og med detaljeret information bliver bragt videre om hvad der er sket. Men vi ved også, at internettet ikke altid er tilgængeligt. Din internetudbyder kan opleve problemer og nedbrud, din router kan gå i stykker, strømsvigt i boligen kan gøre din router ubrugelig eller du kan opholde dig i områder, hvor din smartphone ikke har internetforbindelse. Derfor er den sikre løsning naturligvis backup til Ansnei SOC24/7, og SMS-backup til dig, som automatisk tager over i tilfælde af manglende internetforbindelse. SMS-funktionen giver dig samtidig mulighed for at modtage notifikationer fra dit smart-hjem-panel, selv når du opholder dig i udlandet og har valgt at slå mobildata fra på din mobiltelefon.SMS-backup og Ansnei SOC24/7 er ikke påkrævet for kunne gøre brug af denne smart-alarm, men kraftigt anbefalet. SMS-backup og opkobling på Ansnei 24/7 kræver et SMS-kort som sælges separat.

 

Video Overvågning

Få let og hurtigt integreret video-overvågning derhjemme eller udenfor. Som en del af systemet får du mulighed for at se med hvad der sker, og er sket. Avanceret video-teknologi gør det nemt for dig, og fuldt ud integreret i dit alarm-system. 

 

Det er med stor sandsynlighed meget lettere og billigere end du tror. For blot kr. 994, som er et forholdsvis lille beløb, er du i gang. Og videoovervågning virker. Undersøgelser viser, at det nedsætter risikoen for indbrud med op til 70 procent, hvis du får installeret videoovervågning. Indbrudstyve vil naturligvis så vidt muligt vælge at bryde ind, hvor der ikke er overvågning. Desuden få du en stor tryghed ved hele tiden at vide, at tingene er i orden i dit hjem eller din virksomhed.

 

En meget populær løsning er vores IP kameraer, også kaldet digitale kameraer eller netværkskamera. Her får du i forhold til analoge systemet, en lang række fordele.

 

En af de store fordele ved digitale kamera er, at du får en markant bedre kvalitet af selve billedet, og det du får hos Ansnei er fuldt integreret med din telefon, så du kan se med uanset hvor du er. Det er lavet til direkte at blive tilgængeligt på Internettet uden yderligere tilbehør. Analoge kamera skal tilsluttes DVR optager for at blive tilgængeligt online.

 

Dermed skal du blot tilsluttes strøm, og få kameraet på dit eget WiFi, så er kameraet i princippet tilgængeligt online, og du vil kunne følge med fra overalt i verden via en App. Det giver bare så meget ro i sindet, at kunne gå ind på alle tidspunkter af døgnet, og tjekke at alt er som det skal være derhjemme.