Sikring

Tyverialarm

NOX er et kombineret sikringssystem, der forener adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning samt klima- og bygningsstyring.

Opnå fuld kontrol over jeres bygninger samt adgangsforhold for medarbejdere og kunder ved hjælp af NOX sikringssystemet. Flere separate NOX-systemer kan nemt forbindes via SIMS styringssystemet, hvilket skaber en ekstraordinær grad af overblik.

Let tilgængeligt Via nøglebrikker, betjeningspaneler, mobilapps, bærbare enheder, touchskærme og mere kan I nemt og sikkert til- og frakoble systemet. Al kommunikation, uanset hvilken metode der anvendes, er selvfølgelig krypteret for maksimal sikkerhed. De fleste løsninger omfatter en grafisk brugerflade, hvor I kan se en plan over jeres ejendom og let styre og opnå en samlet oversigt derfra.

Skalerbart og licensfrit Systemet er velegnet til både små projekter og komplekse erhvervsløsninger med flere ejendomme. NOX kræver ikke årlige licenser og kan opbygges ved at tilvælge moduler, hvilket sikrer fleksibilitet og individuel skalerbarhed. I kan købe de funktioner eller indgange, I har brug for, og samtidig være sikret mulighed for udvidelse. NOX’s åbne system giver også mulighed for brug af tredjepartsmoduler, såsom kortlæsere og detektorer.

NOX App giver dig overblikket uanset hvor du er Med NOX-appen kan I nemt og bekvemt styre jeres sikringssystem via mobil eller tablet. Det brugervenlige interface giver jer fuld kontrol, uanset hvor I befinder jer. Dette inkluderer muligheden for at åbne døre, til- og frakoble enkeltstående døre, etager eller hele bygninger med blot få klik.

Appen giver jer også mulighed for at følge med i, hvem der har været i bygningen, og hvis I har flere lokationer, kan I nemt skifte mellem dem uafhængigt af jeres fysiske placering. NOX-appen er tilgængelig både til iPhone og Android-enheder.

NOX er naturligvis godkendt som EN-50131 sikringsklasse 3 kombineret system i hele Norden.

EN-50131 sikringsklasse 3 kombineret system
Danmark – F&P 10.212-11305
Norge – FG SA-1172/22
Sverige – SBSC 14-376
(Larmklass 3 – Miljöklass II)
Tyskland – VdS EN-ST-000185