Vagt

Vagtrundering

Ansnei leverer professionelle vagter i hele Danmark, der er alle forsikringsgodkendte (ISO-9001).

Når vi modtager en alarm på vores vagtcentral, tager vi straks affære i henhold til vores forudbestemte procedurer (forholdsordre). Vores vagt sendes omgående til den alarm adresse, på stedet sikrer vagten tilstrækkeligt tilsyn både udendørs og om nødvendigt indendørs.

Rundering og Tilsyn – Den Menneskelige Indsats

Selv i en digital tidsalder er der situationer, hvor en menneskelig indsats er uundværlig. Vores runderingsvagter løser disse opgaver med ekspertise. En runderingsvagt, der rutinemæssigt inspicerer bygningen, opdager detaljer og forstyrrende elementer, som alarmsystemer og overvågningskameraer muligvis ikke ville opfange.

Vi fokuserer på kvalitetsovervågning og skaber tryghed. Efter hver runde leverer vi detaljerede rapporter, der holder dig fuldt opdateret.

Rutinemæssigt Tjek – En Skræddersyet Tilgang til Sikkerhed

Vores runderingsvagt udfører periodiske tilsyn i din bygning, på en tidsplan der passer dig – dagligt, ugentligt eller efter dine præferencer. Under disse tilsyn sikrer runderingsvagten:

  • Vinduer og døre er forsvarligt låst.
  • Elektriske apparater er slukkede.
  • At der ingen uvedkommende opholder sig på dit område.
  • Alarmsystemet er korrekt aktiveret for at undgå unødvendige alarmreaktioner.

Antallet af tilsyn kan tilpasses dine behov, en erfaren runderingsvagt sikrer at din bygning lukkes forsvarligt ned, hvilket frigør dine medarbejdere og rengøringspersonale fra dette ansvar.

Effektiv Kommunikation – Din Sikkerhed er Vores Prioritet

Vi holder dig opdateret. Vores elektroniske rapporter kan i realtid tilgås fra vores vagtplatform

Mere End Bare Sikkerhed – Besparelser og Tryghed

En fast runderingsvagt går ud over bare at forhindre indbrud og hærværk. Det kan også bidrage til besparelser på vand og el, da vagten sikrer, at alt er slukket korrekt.

Vælg Ansneis professionelle runderingsvagter for større sikkerhed og tryghed. Vores ekspertise og indsats forebygger uønskede hændelser og giver dig en beskyttet og effektiv løsning.