ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

Bodycams - 1080p HD, pakkeløsning i cloud eller lokalt

ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

ZEPCAM BODYCAMS

Mere tillid, mindre konflikt

Zepcam Partner

T2+ Bodycam

Vores bodycam er et robust og brugervenligt kropsbåret kamera med overlegen videokvalitet. Det leverer sikker opbevaring med kryptering og unikke videostyringsfunktioner. Optag video-, lyd- og GPS-data under de mest obskure forhold – dag og nat. Udviklet i samarbejde med flere landes politistyrker. ZEPCAMs bodycams har vundet flere priser af politiet som ”best in class”.

Banebrydende design

Kyrpteret fra A til B

Seneste AES 256-bit kypterings standard

Dag & Nat

Filmer både dag og nat, under alle tænkelige forhold.

Batteri som ingen andre

Op til 12 timers batterilevetid

Opløsning & Kvaitet

1920×1080 – 30 FPS 1280×720 – 30 FPS 840×480 – 30 FPS

GPS lokation

GPS i løbet af optagelse, indbygget GPS. ikke afhængig af smartphone GPS forbindelse

Pre optagelse

Op til 60s for alle opløsninger

Intelligente dockingstationer

En bodycam-løsning bliver aldrig komplet uden en rigtig god dockingstation. ZEPCAMs intelligente dockingstation er den eneste dockingstation på markedet i dag, der fås med integreret SSD-lagerkapacitet.

4 eller 8 bay

Dynamisk bruger ID til pool baseret bodycam brug

4 timers opladning til 100%

Gigabit forbindelse til server

SSD-lagring for at tillade databuffering

Særdeles holdbar løsning

Vores bodycams hjælper med at beskytte og støtte professionelle folk ude i marken ved at registrere beviser, der også kan bruges i en retssal. Bodycams fordrer god opførsel og reducerer antallet af fjendske hændelser med op til 80%. Skulle en begivenhed forekomme, viser bodycams sig nyttige for at understøtte og bekræfte tjenestemandens ageren. Vores bodycams holder hvad det lover og leverer en overlegen pålidelighed og brugervenlighed for folk i frontlinjen, når det virkelig gælder.

Bodycam i Skyen.

Vi har også en skybaserede løsning til at køre ZEPCAM Manager. Det giver dig mulighed for at fjernadministrere alle dine bodycams. Løsningen er naturligvis 100% GDPR-kompatibel, servere ejet af Europæere, sikker, hurtig, nem at bruge og ekstremt skalerbar.

Hosting hos os

Håndter dine bodycams i vores sky, så den nemt kan integreres med eksisterende videoadministrationssystemer ved hjælp af vores API. Se og administrer alle dine faste og mobile kameraer med den software, din organisation er vant til. Det I allerede har investeret i kan I naturligvis fortsat bruge. Skulle du have et behov for lokal opbevaring, kan du vælge dine egne serverbaserede løsninger. Til dette kan vi hjælpe dig med det vi kalder en ”On-Premise” løsning.

Datasikkerhed

EU-overensstemmende dokumentation. Sikker videobehandling, bevishåndtering og operationel integration, der opfylder alle EU-love og regler for retfærdighed og privatliv

Stand-alone

Ved at bruge denne smarte stand-alone løsning (NUC) kan du køre dit bodycam setup uden at have brug for adgang til internettet. NUCen – den lille stand-alone løsning – indeholder din egen database og ZEPCAM Manager-pakken i et robust hårdt etui. Du kan tilslutte den hvor du vil, fx din bærbare computer / laptop.