Om Ansnei

Certificeringer

Vi er stolte af at kunne meddele, at vores virksomhed er i overensstemmelse med ISO-certificeringen inden for forskellige områder. Disse certificeringer bekræfter vores engagement i at opretholde høje standarder inden for kvalitetsledelse og service. Vores certificeringer inkluderer følgende:

  1. DS/EN ISO 9001:2015 – Kvalitetsledelsessystemer Dette certifikat bekræfter, at vores kvalitetsledelsessystem overholder de internationale standarder for effektiv kvalitetsstyring.
  2. Certificering af AIA-installatørvirksomheder – F&P december 2021 Vores certificering som AIA-installatører er en testament til vores ekspertise i planlægning, salg, installation, service og vedligeholdelse af avancerede indbrudsalarmanlæg.
  3. Certificering af TVO-installationsvirksomheder – F&P december 2021 Vi er blevet certificeret som TVO-installatører, hvilket bekræfter vores evne til at håndtere TV-overvågningsløsninger med høj præcision og pålidelighed.
  4. Certificering af ADK-installationsvirksomheder – F&P december 2021 Vores certificering som ADK-installatører garanterer, at vi er eksperter inden for design og implementering af adgangskontrolanlæg.
  5. Certificering af virksomheder vedr. Vagtvirksomhed – F&P januar 2023 Vores seneste certificering inden for vagtvirksomhed bekræfter vores kapacitet til at levere sikkerhedsløsninger og tjenester inden for områderne alarmpatruljekørsel, vagtrundering, service- og butiksvagt, butikskontrol og visitation, fast vagt, kontrollør/dørmand og livvagtydelser.

Vores kompetenceområde omfatter projektering, salg, installation, service og vedligeholdelse af AIA (Indbrudsalarmanlæg), TVO (TV-overvågning) og ADK (Adgangskontrolanlæg) samt livvagtvirksomhed. Vi er forpligtede til at levere førsteklasses sikkerhedsløsninger og ydelser inden for disse områder og ser frem til at betjene vores kunder med de højeste standarder for kvalitet og pålidelighed.