Vagt

Livvagt

Vores livvagter, som er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 og følger sikkerhedsbranchens kravspecifikation for livvagter, Ansnei bringer en imponerende vifte af færdigheder til bordet. Vores specialuddannede livvagter har en omfattende baggrund med mange års operationel erfaring både nationalt og internationalt.

Vagtrundering

En runderingsvagt, der rutinemæssigt inspicerer bygningen, opdager detaljer og forstyrrende elementer, som alarmsystemer og overvågningskameraer muligvis ikke ville opfange. Vi fokuserer på kvalitetsovervågning og skaber tryghed. Efter hver runde leverer vi detaljerede rapporter, der holder dig fuldt opdateret.

Alarmpatrulje

En patruljevagt udfører regelmæssigt tilsyn med din virksomhed på aftalte tidspunkter for at sikre, at alt er i orden. Denne proaktive tilgang sikrer, at virksomheden fungerer normalt og uden problemer. Hvis der opdages tegn på uregelmæssigheder, er patruljevagten trænet til hurtigt at intervenere og tilkalde den rette hjælp.

Eventvagt

Med Ansnei får du et vagtfirma der har erfaring i løbende at optimere og forbedre sikkerheden på restaurationer, beværtninger, skoler, og større events. Det bliver din styrke ved et løbende og fast samarbejde med Ansnei. Her vil vi løbende evaluere og forbedre mulighederne for sikkerhed omkring din restauration, fest eller event. Man ser ofte sådanne personer i butikscentre, receptioner, større fabriksområder, hoteller mm.

Byggepladsvagt

Er du plaget af hærværk, tyveri eller svind? Så er tiden måske inde at få en vagt på byggepladsen, byggeplads overvågning eller måske begge dele. Det er en god investering som på længere sigt, giver et bedre resultat på bundlinjen, da synligheden af en sikkerhedsmedarbejder i høj grad minimerer både hærværk, tyveri og svind.

Fastvagt

Fastvagter benyttes i dag i flere forskellige henseender – både for at reducerer tyveri, svind og minimere risikoen for hærværk og lign. Men ligeledes også for at skabe tryghed på sygehuse, arbejdspladser mm. Man ser ofte sådanne personer i butikscentre, receptioner, større fabriksområder, hoteller mm. Det kan være til stor fordel for de øvrige medarbejdere, at det er et kendt ansigt der møder op hver dag, det giver en større tryghedsfornemmelse samt bedre tillid.

Service og butiksvagt

En servicevagt kan varetage mange forskellige opgaver i din virksomhed. Blandt andet kan de Tilkoble og frakoble alarmer Hjælpe i receptionen/informationsskranken Hjælpe med adgangskontrol Tilse din kameraovervågning & udføre daglige tilsyn Kontrollere brand- og førstehjælpsudstyr

Dørmand / Kontrollører

Vores altid kompetente og servicemindede personale, der er præget af høflighed og professionalisme, er tilgængeligt for vores kunder og samarbejdspartnere. Dette sikrer dig den absolut højeste standard inden for sikkerhedsarbejde til dit næste arrangement, din natklub eller dine behov for personbeskyttelse.

Værditransport

Vores værditransportører er højt trænede og erfarne inden for håndtering af værdier under transport. De følger strenge sikkerhedsprotokoller og anvender avanceret teknologi for at sikre en fejlfri og sikker levering.

K9 - Hundevagt

Vores hundevagter udgør en essentiel del af Ansneis sikkerhedsløsninger, der går ud over det forventede. Disse specialtrænede hunde og deres erfarne vagtførere bringer en enestående dimension af sikkerhed og tryghed til en bred vifte af begivenheder og steder.

Maritim Vagt

Vi deler maritim sikkerhed op i to kategorier.

  1. ISPS sikring og sikring af dit skib eller Yacht, med døgnbemandet adgangskontrol så længer I er i Danmark
  2. Antipirateri – assistance til fartøjer primært omkring Afrikas kyster med bevæbnede vagter ombord.
Brandvagt

Ved udførelse af varmt arbejde er det almindeligt at der kræves tilstedeværelse af en brandvagt. Dette er typisk påkrævet af bygherre eller et forsikringsselskab. Det er et krav at vores brandvagter har kendskab til BTV10 og har gennemgået et praktisk kursus i brandbekæmpelse.

Vagt i Psykiatrien

Når vi stiller vægtere til psykiatrien, får I veluddannede og professionelle modne folk, der assisterer med at overvåge patienter med psykiske lidelser. Vægteren har både patientens og de øvrige medarbejderes sikkerhed og trivsel som fokusområder. Vægerne arbejder forskellige steder, ofte på en psykiatrisk afdeling, i akutpsykiatrien eller i andre miljøer, hvor patienter med psykiske lidelser har brug for overvågning og støtte.