ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

VAGT

VAGT TIL EVENT RONDERING ALARMPATRULJE PERSONBESKYTTELSE

Eventvagt

Med Ansnei får du et vagtfirma der har erfaring i løbende at optimere og forbedre sikkerheden på restaurationer, beværtninger, skoler, og større events. Det bliver din styrke ved et løbende og fast samarbejde med Ansnei. Her vil vi løbende evaluere og forbedre mulighederne for sikkerhed omkring din restauration, fest eller event. Man ser ofte sådanne personer i butikscentre, receptioner, større fabriksområder, hoteller mm.

Byggepladsvagt

Er du plaget af hærværk, tyveri eller svind? Så er tiden måske inde at få en vagt på byggepladsen, byggeplads overvågning eller måske begge dele. Det er en god investering som på længere sigt, giver et bedre resultat på bundlinjen, da synligheden af en sikkerhedsmedarbejder i høj grad minimerer både hærværk, tyveri og svind.

Fastvagt

Fastvagter benyttes i dag i flere forskellige henseender – både for at reducerer tyveri, svind og minimere risikoen for hærværk og lign. Men ligeledes også for at skabe tryghed på sygehuse, arbejdspladser mm. Man ser ofte sådanne personer i butikscentre, receptioner, større fabriksområder, hoteller mm. Det kan være til stor fordel for de øvrige medarbejdere, at det er et kendt ansigt der møder op hver dag, det giver en større tryghedsfornemmelse samt bedre tillid.

Sikkerhedsvagt

En sikkerhedsvagt kan varetage mange forskellige opgaver i din virksomhed. Blandt andet kan de Tilkoble og frakoble alarmer Hjælpe i receptionen/informationsskranken Hjælpe med adgangskontrol Tilse din kameraovervågning & udføre daglige tilsyn Kontrollere brand- og førstehjælpsudsty