ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

SMART HJEM

Et skrædersyet system, der passer til dine behov

Fremtidens alarmsystem

Gør det sikkert

 • Intelligent Central i stilrent design
 • Integreret Tastatur i centralen
 • Smarte RFID-Tags 
 • Dør- og Vindues sensorer 
 • PIR-Sensor der aktiverer alarmen hvis nogen bevæger sig

Det hele er klar til at du let kan udvide dine installationer efter behov. Helt unikt hos Ansnei, er at du også kan også styre dit alarmsystemet med Google Assistent eller Amazon Alexa. Vælg den integration der passer bedst i dit hjem.

Vores sikkerhedskonsulent vejleder gerne for det mest sikre setup. Med en Alarm fra Ansnei bestemmer du selv hvordan alarmen skal virke og hvem der skal notificeres. Du kan bruge den stilrene App til at styre flere funktioner i dit hjem, og du kan koble dig op på Ansnei 24/7 service med et Security Operations Center, vagtudkørsel og overvågning når det giver mening i jeres tilværelse. 

Butik

Tilbehør

AXIS PTZ Network Camera

Q6215-LE
kr. 37.375,00
På lager
1
Produkt detaljer
UPC: 7331021075856
Mærke: AXIS

Førende PTZ Kamera til de svære og komplekse løsninger


Leveres med 5 års garanti, eller installeres og serviceres af Ansnei på abonnement. Vores SOC kan også levere 24/7 monitorering og vagt-udkald.

 • HDTV 1080p and 30x optical zoom
 • Long-range OptimizedIR (400 m/ 1300 ft range)
 • 1/2" sensor for high dynamic range
 • MIL-STD-810G and NEMA TS-2 compliant
 • AXIS Guard Suite analytics included


AXIS er en af verdens førende producenter af kamera- og overvågnings-løsninger.

Q6215-LE er et pålideligt og robust netværkskamera specielt designet med højpræcision panorering, tilt og zoom og lang rækkevidde IR til at dække bred- og langdistanceovervågning. Dette robuste kamera kan genkende og identificere mål i store åbne områder selv i dårligt lys eller fuldstændigt mørke. Fra havne og lufthavne til motorveje er AXIS Q6215-LE ideel til 24/7 overvågning i al slags vejr, uanset hvor du har brug for det.


Se også denne fede video af kameraet i brug:


Dette kraftige PTZ-kamera opfylder MIL-STD-810G-standarden, hvilket sikrer pålidelig drift under ekstreme vejrforhold og kan modstå vind på op til 245 km/t. Med vandalsikkert IK10-klassificeret kabinet og IP66/IP68-klassificeringer kan du være sikker på, at kamerahuset er modstandsdygtigt over for både hårde vejrforhold og påvirkninger.


Takket være det fleksible design kan kameraet monteres opad eller nedad alt efter dine behov. Out-of-the-box inkluderer en installationsplade med skydere for sikker og nem installation. Ydermere kan du med indbygget visker få gode billeder selv i sne og regn.


Fantastisk billedkvalitet - ser både langt og bredt

AXIS Q6215-LE netværkskamera er et højtydende HDTV 1080p, PTZ-kamera med 30x optisk zoom. Med lang rækkevidde OptimizedIR gør det muligt for kameraets IR LED'er automatisk at justere til kameraets zoom, så hele synsfeltet altid er jævnt oplyst, selv i scener med fuldstændig mørke.

AXIS Q6215-LE har en meget lysfølsom ½" tommer sensor, WDR og Lightfinder for skarpe, klare billeder, selv når der er både mørke og lyse områder i scenen. Den tilbyder også Axis’ Zipstream-teknologi for at spare båndbredde og lagerplads med op til 50 % – uden at ofre kvaliteten.

Intelligent beskyttelse

AXIS Q6215-LE er spækket med indbyggede analyse-software for bedre at varsle dig, når det er nødvendigt. Den leveres med AXIS Guard Suite-analyse, inklusive AXIS Motion Guard, AXIS Fence Guard og AXIS Loitering Guard, til at detektere bevægelse, indtrængen og tyveri.Datablad

 • Fabrikant: Axis Communications
 • Kameras mekaniske tilstand: Pan / tilt / zoom
 • Video Modes: 1080p, 720p
 • Connectivity teknologi: Fortrådet, Kabling, Trådet
 • Farvekategori: Grå, Sort
 • Max digital video opløsning: 1920 x 1080Ansnei - Passer på Dig, Dit og Dine

www.Ansnei.dk

Gem dette produkt til senere

Produkt-info

Virkeligt et smart hjem

Alarmen er bygget til at tilbyde praktisk, realtidsovervågning og sikring til dit hjem og familie. Hver sensor i systemet byder på unikke og avancerede muligheder.

Skriv til Support@Ansnei.com så kommer vi forbi til en gennemgang af din virksomhed eller hjem. Derefter vil også du forstå hvorfor så mange vælger Ansnei !

Men hvad er dét dér “smart hjem” egentligt ?

Se en lille video lavet af elgiganten her, der på engelsk fint forklarer det smarte i et intelligent hjem:

Hos Ansnei kan du købe alarmen uden nogen form for binding og uden abonnement. Du kan selv installere eller få os til at installere for dig. Hos Ansnei har du det frie valg. Den simple løsning eller den fulde pakke med vagter, og overvågning 24/7:

 • 24/7 overvågning døgnet rundt
 • Vagter der kommer når der er brug for det, og
 • Rundering ved behov og ferier. Det giver alle i hjemmet tryghed, også når I er bortrejst.

Bestil en gennemgang af dit hjem eller virksomhed. Vi kommer ud til dig og skræddersyr den rigtige løsning til dit hjem, din familie eller din virksomhed.

Hos Ansnei får du så meget mere end bare en alarm

Vi bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder og giver dig muligheden for at benytte dig af den fulde pallette med smart home funktioner. Giv din bolig et frisk pust, med Google Assistent, Amazone Alexa og Ansnei, der tilsammen giver dig helt ny kontrol over din bolig.

Med forbindelse til internettet, foregår alt i realtid og alt synkroniseres på tværs af din (og andre brugeres) smartphones. Systemet opdateres automatisk med de nyeste sikkerhedsopdateringer og funktioner, så du altid kan føle dig tryg og samtidig være sikker på at få fuldt udbytte af dit Ansnei smarte-hjem-system. Alt sammen helt gratis. Et rigtigt sikkerhedssystem har naturligvis en backup funktion. Skulle internettet eller strømmen gå derhjemme, slår Ansnei smart-hjem-systemet automatisk over på batteri-backup. Derefter får du straks en besked i din app, og til dem der har tilvalgt Ansnei SOC24/7 vil vi også blive notificeret om at der er noget galt med strømmen derhjemme. Sikkerheden er altid i højsædet hos os, så der er naturligvis backup med såvel batteri som kommunikationskanaler.

Dobbelt op på sikkerheden. 2-stregskommunikation.

Internettet er en genial måde at levere alarmmeldinger til naboer, venner og familie og SOC24/7 fra Ansnei. Lynhurtigt og med detaljeret information bliver bragt videre om hvad der er sket. Men vi ved også, at internettet ikke altid er tilgængeligt. Din internetudbyder kan opleve problemer og nedbrud, din router kan gå i stykker, strømsvigt i boligen kan gøre din router ubrugelig eller du kan opholde dig i områder, hvor din smartphone ikke har internetforbindelse. Derfor er den sikre løsning naturligvis backup til Ansnei SOC24/7, og SMS-backup til dig, som automatisk tager over i tilfælde af manglende internetforbindelse. SMS-funktionen giver dig samtidig mulighed for at modtage notifikationer fra dit smart-hjem-panel, selv når du opholder dig i udlandet og har valgt at slå mobildata fra på din mobiltelefon.SMS-backup og Ansnei SOC24/7 er ikke påkrævet for kunne gøre brug af denne smart-alarm, men kraftigt anbefalet. SMS-backup og opkobling på Ansnei 24/7 kræver et SMS-kort som sælges separat.

 

Video Overvågning

Få let og hurtigt integreret video-overvågning derhjemme eller udenfor. Som en del af systemet får du mulighed for at se med hvad der sker, og er sket. Avanceret video-teknologi gør det nemt for dig, og fuldt ud integreret i dit alarm-system. 

 

Det er med stor sandsynlighed meget lettere og billigere end du tror. For blot kr. 994, som er et forholdsvis lille beløb, er du i gang. Og videoovervågning virker. Undersøgelser viser, at det nedsætter risikoen for indbrud med op til 70 procent, hvis du får installeret videoovervågning. Indbrudstyve vil naturligvis så vidt muligt vælge at bryde ind, hvor der ikke er overvågning. Desuden få du en stor tryghed ved hele tiden at vide, at tingene er i orden i dit hjem eller din virksomhed.

 

En meget populær løsning er vores IP kameraer, også kaldet digitale kameraer eller netværkskamera. Her får du i forhold til analoge systemet, en lang række fordele.

 

En af de store fordele ved digitale kamera er, at du får en markant bedre kvalitet af selve billedet, og det du får hos Ansnei er fuldt integreret med din telefon, så du kan se med uanset hvor du er. Det er lavet til direkte at blive tilgængeligt på Internettet uden yderligere tilbehør. Analoge kamera skal tilsluttes DVR optager for at blive tilgængeligt online.

 

Dermed skal du blot tilsluttes strøm, og få kameraet på dit eget WiFi, så er kameraet i princippet tilgængeligt online, og du vil kunne følge med fra overalt i verden via en App. Det giver bare så meget ro i sindet, at kunne gå ind på alle tidspunkter af døgnet, og tjekke at alt er som det skal være derhjemme.