ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

SMART HJEM

Et skrædersyet system, der passer til dine behov

Fremtidens alarmsystem

Gør det sikkert

  • Intelligent Central i stilrent design
  • Integreret Tastatur i centralen
  • Smarte RFID-Tags 
  • Dør- og Vindues sensorer 
  • PIR-Sensor der aktiverer alarmen hvis nogen bevæger sig

Det hele er klar til at du let kan udvide dine installationer efter behov. Helt unikt hos Ansnei, er at du også kan også styre dit alarmsystemet med Google Assistent eller Amazon Alexa. Vælg den integration der passer bedst i dit hjem.

Vores sikkerhedskonsulent vejleder gerne for det mest sikre setup. Med en Alarm fra Ansnei bestemmer du selv hvordan alarmen skal virke og hvem der skal notificeres. Du kan bruge den stilrene App til at styre flere funktioner i dit hjem, og du kan koble dig op på Ansnei 24/7 service med et Security Operations Center, vagtudkørsel og overvågning når det giver mening i jeres tilværelse. 

Butik

Tilbehør

Video Ringeklokke - Bell 7S

00073
kr. 2.375,00
På lager
1
Produkt detaljer

Denne Video Dørklokke er nok den mest ypperlige på markedet i dag.

Den reagerer med det samme, og giver et rigtig godt video-feed. Derudover understøtter den sikkerhedsaspekter i form af PIR-funktion og automatisk billedtagning.

Fås både i en ren batteriudgave og fast strøm med batteri.

Forbinder til internettet via WiFi 2,4GHz

Grå - med batteri

Sort el. Hvid med batteri + A/C


Kamera::::::

Billedsensor 1/2.9'' 2Megapixel CMOS
Effektive Pixels 1920(H) x 1080(V)
Shutter 1/20~1/10,000s
Min. Illumination Color 0.1Lux@F2.0,
Sort/Hvid 0.01Lux@F2.0
IR Distance Nattesigte op til 10m
Dag/Nat Auto(ICR)/Color/B&W
WDR DWDR
Linse & FOV 2.4mm@F2.0, 145°

Video & Audio::::::

Komprimering H.264
Bit Rate 32Kbps~2Mbps
Frame Rate 1~25fps
Dual Stream Ja
Audio Input/Output indbygget mikrofon og højttaler

Netværk::::::

Alarm Trigger PIR (persondetektering)
Kommunikations-Protokoller HTTP, TCP/IP, DHCP, DNS
Interface-Protokoller Private
Wireless / Trådløs 2.4G WIFI (IEEE802.11b/g/n)
Understøttede OS på mob. iOS 9 el. nyere, Android 5 el nyere
Sikkerhed AES128

Batteri & PIR::::::

Kapacitet 5200mAh genopladelige Li batterier
Standby-strøm 200~800µA (gennemsnitligt)
Arbejds-strøm 150~200mA (IR LED - slukket)
Standby-Tid 6 måneder
Arbejdstid 1.5 - 2 måneder (afhænger af indstillinger, brug og temperatur)
PIR Afstand Detektion Max. 5m
PIR Vinkel 100°

Generelt::::::

Temperatur tålelig −20 °C til 50 °C
IP Rating IP65
Strømforsyning DC 5V/1A, AC 12~24V
Forbrug Max. 2W
Lagring SD kort (Max.128G), Skyen
Tilbehør Trådløs klokke-ringer
Dimentioner 62 × 41 × 134mm
Net Vægt 200g


Gem dette produkt til senere

Produkt-info

Virkeligt et smart hjem

Alarmen er bygget til at tilbyde praktisk, realtidsovervågning og sikring til dit hjem og familie. Hver sensor i systemet byder på unikke og avancerede muligheder.

Skriv til Support@Ansnei.com så kommer vi forbi til en gennemgang af din virksomhed eller hjem. Derefter vil også du forstå hvorfor så mange vælger Ansnei !

Men hvad er dét dér “smart hjem” egentligt ?

Se en lille video lavet af elgiganten her, der på engelsk fint forklarer det smarte i et intelligent hjem:

Hos Ansnei kan du købe alarmen uden nogen form for binding og uden abonnement. Du kan selv installere eller få os til at installere for dig. Hos Ansnei har du det frie valg. Den simple løsning eller den fulde pakke med vagter, og overvågning 24/7:

  • 24/7 overvågning døgnet rundt
  • Vagter der kommer når der er brug for det, og
  • Rundering ved behov og ferier. Det giver alle i hjemmet tryghed, også når I er bortrejst.

Bestil en gennemgang af dit hjem eller virksomhed. Vi kommer ud til dig og skræddersyr den rigtige løsning til dit hjem, din familie eller din virksomhed.

Hos Ansnei får du så meget mere end bare en alarm

Vi bringer det klassiske alarmsystem til helt nye højder og giver dig muligheden for at benytte dig af den fulde pallette med smart home funktioner. Giv din bolig et frisk pust, med Google Assistent, Amazone Alexa og Ansnei, der tilsammen giver dig helt ny kontrol over din bolig.

Med forbindelse til internettet, foregår alt i realtid og alt synkroniseres på tværs af din (og andre brugeres) smartphones. Systemet opdateres automatisk med de nyeste sikkerhedsopdateringer og funktioner, så du altid kan føle dig tryg og samtidig være sikker på at få fuldt udbytte af dit Ansnei smarte-hjem-system. Alt sammen helt gratis. Et rigtigt sikkerhedssystem har naturligvis en backup funktion. Skulle internettet eller strømmen gå derhjemme, slår Ansnei smart-hjem-systemet automatisk over på batteri-backup. Derefter får du straks en besked i din app, og til dem der har tilvalgt Ansnei SOC24/7 vil vi også blive notificeret om at der er noget galt med strømmen derhjemme. Sikkerheden er altid i højsædet hos os, så der er naturligvis backup med såvel batteri som kommunikationskanaler.

Dobbelt op på sikkerheden. 2-stregskommunikation.

Internettet er en genial måde at levere alarmmeldinger til naboer, venner og familie og SOC24/7 fra Ansnei. Lynhurtigt og med detaljeret information bliver bragt videre om hvad der er sket. Men vi ved også, at internettet ikke altid er tilgængeligt. Din internetudbyder kan opleve problemer og nedbrud, din router kan gå i stykker, strømsvigt i boligen kan gøre din router ubrugelig eller du kan opholde dig i områder, hvor din smartphone ikke har internetforbindelse. Derfor er den sikre løsning naturligvis backup til Ansnei SOC24/7, og SMS-backup til dig, som automatisk tager over i tilfælde af manglende internetforbindelse. SMS-funktionen giver dig samtidig mulighed for at modtage notifikationer fra dit smart-hjem-panel, selv når du opholder dig i udlandet og har valgt at slå mobildata fra på din mobiltelefon.SMS-backup og Ansnei SOC24/7 er ikke påkrævet for kunne gøre brug af denne smart-alarm, men kraftigt anbefalet. SMS-backup og opkobling på Ansnei 24/7 kræver et SMS-kort som sælges separat.

 

Video Overvågning

Få let og hurtigt integreret video-overvågning derhjemme eller udenfor. Som en del af systemet får du mulighed for at se med hvad der sker, og er sket. Avanceret video-teknologi gør det nemt for dig, og fuldt ud integreret i dit alarm-system. 

 

Det er med stor sandsynlighed meget lettere og billigere end du tror. For blot kr. 994, som er et forholdsvis lille beløb, er du i gang. Og videoovervågning virker. Undersøgelser viser, at det nedsætter risikoen for indbrud med op til 70 procent, hvis du får installeret videoovervågning. Indbrudstyve vil naturligvis så vidt muligt vælge at bryde ind, hvor der ikke er overvågning. Desuden få du en stor tryghed ved hele tiden at vide, at tingene er i orden i dit hjem eller din virksomhed.

 

En meget populær løsning er vores IP kameraer, også kaldet digitale kameraer eller netværkskamera. Her får du i forhold til analoge systemet, en lang række fordele.

 

En af de store fordele ved digitale kamera er, at du får en markant bedre kvalitet af selve billedet, og det du får hos Ansnei er fuldt integreret med din telefon, så du kan se med uanset hvor du er. Det er lavet til direkte at blive tilgængeligt på Internettet uden yderligere tilbehør. Analoge kamera skal tilsluttes DVR optager for at blive tilgængeligt online.

 

Dermed skal du blot tilsluttes strøm, og få kameraet på dit eget WiFi, så er kameraet i princippet tilgængeligt online, og du vil kunne følge med fra overalt i verden via en App. Det giver bare så meget ro i sindet, at kunne gå ind på alle tidspunkter af døgnet, og tjekke at alt er som det skal være derhjemme.