Nyheder

Beskyttelse Udenfor

21 jun 2021 Beskyttelse Udenfor

Alt militært er lavet med robusthed, præcision og styrke for øje. Det ved vi allerede… Forestil dig nu UV- og solbeskyttelse produceret til Militæret af Specialstyrkerne ?! Lavet til militæret og nu også blevet tilgængelig for folk, der bruger meget tid i solen, udendørs, vandreture i naturen, eller på vandet.

En dansk startup har produceret starten på en større linje til hudpleje. Lige nu er der to solbeskyttelser og en aftersun tilgængelige. Linjen hedder “Operators Skincare”  www.operatorsskincare.dk @operators_skincare og Ansnei.com  er officiel forhandler og distributør af alle produkter fra Operators.

En tidligere Jægersoldat fra de danske specialstyrker – Johan de Renouard – brugte to år på at udvikle linjen.

Det er krævende eg man skal virkeligt vide meget om at være udendørs i al slags vejr i alle tænkelige og utænkelige forhold. Men så fik vi også udviklet en solbeskyttelse der ikke fedter eller er ubehagelig.

Produkterne er lavet for at modstå vind, vand og ekstreme vejr-forhold.

Strukturen er ikke-klæbrig, flot og sørger for at støv og sand ikke klæber til det påførte lag. Naturligvis uden parfume og parabener, resistent overfor sved og er effektiv i laaaaaang tid. ⠀

Uanset om du er i Arktis, ørkenen eller er på mission hele dagen, skal du beskyttes som en SOF-soldat (specialstyrker). Linjen fra Operators Skincare har bestået testen. Militæret brugte dem i Mellemøsten og i det kolde barske miljø i det nordlige Grønland.

Johan fortsætter og siger:

”Vores produkter er baseret på princippet om, at en person skal udføre en mission eller opnå et resultat inden for sport – han har brug for udstyr, der ikke svigter ham. Og dette er nøglen til succes ”Målgruppen er mænd. Det er først og fremmest et “mandligt solcreme-produkt”. Der findes ikke mange solcremer på markedet (ifølge Johan) lavet specielt til mænd. Selvfølgelig er der meget dygtige kvinder i ekstremsport og i Forsvaret, men det meste er lavet til kvinder. Vi laver produkter til militæret, som er mandsdomineret. Produkterne er dog velegnede til folk der vandrer, trekker og sejler.

Fremtiden inkluderer lancering af en gel til fjernelse af militær camouflage, en creme, der beskytter huden mod brand for brandmænd. I alt er 10-15 flere produkter undervejs. Vi kommer til at forsyne de europæiske landes væbnede styrker, politiet, og produkterne vil kun blive solgt gennem autoriserede forhandlere. Operators Skincare er udviklet, designet og produceret i Danmark. Leveres i tuber á 200 ml.

Køb på https://SHOP.Ansnei.com

#Ansnei #OperatorsSkincare #SOF #solbeskyttelse #udendørs #hiking #lotion #UV #uvbeskyttelse #startup #hudpleje

Tilbage