Nyheder

Centervagter fra Ansnei – tryghed i dit indkøbscenter

20 jul 2022 Centervagter fra Ansnei – tryghed i dit indkøbscenter

Et indkøbscenter er et sted hvor mange mennesker samles. Mange større indkøbscentre og storcentre i Danmark består af flere forskellige faciliteter som ikke blot tæller butikker og supermarkeder, men også inkluderer restauranter, barer og caféer, biografer, træningscentre og meget andet.

Det betyder at indkøbscenteret er samlingspunkt for et stort og varieret publikum. Lige som det er tilfældet alle andre tæt trafikerede og befolkede steder, kan der opstå situationer hvor professionel assistance er mere end velkommen. Og denne assistance kan med fordel komme fra veluddannede centervagter.

Hvorfor skal et indkøbscenter bemandes med vagter

Der er mange gode grunde til at lade et indkøbscenter bemande med dygtige, professionelle vagter. I det følgende kan du læse mere om de fordele, der er ved at lade centervagter patruljere i et indkøbscenter.

En centervagt vil have til opgave at holde et vågent øje med alt hvad der foregår i centeret. Veluddannede vagter har den kompetence der skal til for at kunne vejre stemningen, og fornemme om der er optræk til problemer nogen steder.

Servicemindede centervagter fra Ansnei
Centervagtservice fra Ansnei

Patruljerende vagter vil være med til at skabe tryghed i centeret. Visheden om, at der er professionelle centervagter til stede, vil i mange tilfælde kunne føre til en roligere stemning blandt centerets brugere.

Som menigmand vil man hele tiden vide hvor man skal henvende sig i tilfælde af bekymring. Centervagten kan altid hjælpe med at vise vildfarne kunder vej, give ældre medborgere en hånd med de tunge indkøbsposer, eller holde øje med at alting er som det skal være i legeområdet. Og man vil til hver en tid via en centervagt kunne tilkalde hjælp, skulle der opstå uholdbare situationer.

Centervagter kan forebygge forbrydelser

Samtidig vil tilstedeværelsen af en centervagt have en forebyggende effekt når det kommer til eksempelvis butikstyveri. De langfingrede gæster vil til hver en tid vide at de kan risikere tilbageholdelse, hvis butikspersonalet skulle finde på at alarmere en centervagt.

Dette har i sig selv en præventiv effekt. Og skulle skaden være sket, vil centervagten sørge for at tilbageholde tyven indtil politiet ankommer til stedet.

Der ud over vil en centervagt kunne nedtrappe eventuelt opståede konflikter. Med en trænet vagt på stedet kan optakter til skærmydsler hurtigt neddrosles. I denne situation er visheden omkring vagtens professionalisme, og det at vedkommende har direkte kontakt til såvel politi som alarmcentral, medvirkende til at få ro på gemytterne.

Undgå kritiske situationer med hjælp fra dygtige centervagter

Indkøbscentre og storcentre er, som det altid vil være tilfældet hvor mange mennesker samles, stedse være endog særdeles udsatte. Der skal ikke meget til for at skabe en stemning af utryghed og frygt – og dette kan i sig selv have fatale følger, når store menneskemængder er forsamlet på ét sted.

Skulle der for eksempel udbryde brand i centeret, vil centervagterne være de første til at hjælpe. Såvel ansatte som kunder og øvrige brugere af centeret vil kunne være 100% trygge ved at de dygtige vagter får gelejdet alle i retning mod udgangene. Og vagterne vil selvfølgelig sørge for at alle procedurer for evakuering følges til punkt og prikke.

Vælg det rette vagtselskab

Et samarbejde med et vagtselskab vil således kunne bibringe tryghed i forbindelse med handel i et storcenter eller indkøbscenter. Selv om vagterne ikke er bevæbnede, eller kan foretage deciderede anholdelser, vil et korps af dygtige og veltrænede centervagter stadig kunne gøre en kæmpe forskel for centeret og dets brugere.

Er du ansvarlig for sikkerheden i indkøbscenteret, tager vi gerne en snak med dig omkring vagttjeneste. Hos Ansnei kan vi nemlig tilbyde en totalløsning som inkluderer nogle af de bedst uddannede centervagter på det danske marked.

Ansnei kan eksempelvis tilbyde dig

  • Vagter med træning i terror- og krisehåndtering
    Som noget helt unikt, har Ansneis vagtkorps nemlig gennemgået særlig anti-terror træning. Anti-terror træning har til formål at ruste vagterne til at håndtere kritiske situationer, og om muligt nedkæmpe en mulig voldsmand eller terrorist.
  • Vagter med bodycam
    Samtlige vagter fra Ansnei er iført kropsbårne kameraer i forbindelse med patruljering. Med et bodycam live streames der fra situationen. De knivskarpe optagelser kan anvendes som dokumentation for en hændelse, eventuelt i forbindelse med politiets opklaringsarbejde.
  • Vagter med udvidet førstehjælpskursus
    Endelig har Ansnei vagter alle gennemgået et udvidet førstehjælpskursus. Dette sætter samtlige vagter i stand til at hjælpe hurtigt og på korrekt vis, skulle behovet opstå.

Med Ansnei vagter har du den bedste tryghed for at hverdagen i dit indkøbscenter kan fungere sikkert og uden gnidninger i hverdagen. Og du er garanteret professionel håndtering af kritiske situationer.

Kontakt Ansnei på telefon 82 13 40 22 hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine behov for vagtservice i dit center. Vi kigger gerne forbi og kommer med vores bud på en mulig løsning.

www.Ansnei.dk

Passer på Dig, Dit og Dine

Tilbage