Nyheder

England Fraråder Fan-deltagelse under VM i Rusland

12 jun 2018 England Fraråder Fan-deltagelse under VM i Rusland
BRITISK PRESSE FRARÅDER DERES FANS I AT TAGE TIL RUSLAND UNDER VM I FODBOLD 2018. HOVEDÅRSAGEN ER HOMOFOBI OG RACISME 
I fredags sagde lederen af det britiske parlament, at det kommende verdensmesterskab i Rusland udgør en alvorlig trussel mod mere end 10.000 fans fra England. De største farer vil være  omkring centrum, der hvor kampene spilles og i fanzoner. Ifølge parlamentet vil enhver, der går rundt med symbolik af Union Jack (det britiske flag), være i alvorlig fare for chikane og vold.
Engelsk Flag
Engelsk Flag
Graden af homofobi og racisme i Rusland er høj og stigende. Situationen forværres yderligere af de seneste begivenheder i Storbritannien med Sergei Skripal, som også førte til lukning af konsulatet i Skt. Petersburg i Rusland, samt dommen ifm. russisk nedskydningen af et civilt fly over Ukraine. Forholdet mellem Moskva og England er på ingen måde det bedste og derfor er de britiske myndigheder bekymrede over deres borgere. 
“Russiske hooligans udgør en alvorlig fare for LGBT-fans under VM”
sagde Tom Tugendhat – Parlamentets leder. Han kræver, at de russiske myndigheder giver fuldstændig og rettidig information om kommende arrangementer for fans fra England, så fodboldfans forstår præcis, hvordan man minimerer risici.

LGBT-repræsentanter fra England har allerede modtaget to trusselsbreve, hvoraf det ene indeholdt et fotografi af en kniv. I brevene står der siger, at LGBT-repræsentanter ikke vil være velkomne gæster i Rusland. En sådan situation bekymrer medlemmerne af parlamentet. Derudover siges det flere steder, at britiske fans i Rusland kommer for at modtage deres “dødsdom”, ser man flere steder på sociale medier VKontakte (russisk version af Facebook).
Urolighederne mellem russiske og engelske fans i 2016
Urolighederne mellem russiske og engelske fans i 2016

Husker du Euro 2016 kampene i Marseille, hvor russiske og engelske fans kom i klammerier? Det endte også dårligt, hvor 100 Britiske statsborgere blev såret og 30 blev indlagt på hospitalet.

For spørgsmål om sikkerhed i Rusland under VM – kontakt vores supportteam –

 

www.Ansnei.com

Ansnei – Passer på Dig, Dit og Dine

Tilbage