Nyheder

Fede luder – dine børn dør

22 sep 2021 Fede luder – dine børn dør

Vi skrev i starten af ugen en artikel om brugen af “Bodycams i risikable jobs”. I forlængelse heraf har både “B.T.“, den fynske radiokanal “Diablo” og “TV2” også bragt artikler herom, herunder om det fynske trafikselskab – Fynbus.

Fede luder – dine børn dør

Christina, som er billetkontrollør hos Fynbus er blevet kaldt mange ting. Hun er blevet kaldt møgsæk, luder, grim familie og dumme børn, og hun er blevet truet i bussen: Nu skal et T2+ bodycam fra Zepcam beskytte hende og andre billetkontrollører mod truslerne der er steget de seneste år.

Overfor B.T. nævner direktøren for Fynbus, “Carsten Hyldborg” blandt andet, at antallet af ubehagelige episoder har været stødt stigende, og episoderne som kontrollørerne har været udsat for, har skabt en stor utryghed blandt Fynbus’ medarbejdere.  Løsningen har været implementering af kameraer leveret af Ansnei der sikrer fuld dokumentation og forensic sikkerhed.

 

Længere nede på siden kan du blandt andet finde et link til et fint videoklip hos TV2.

Bestil bærbare kameraer her hos Ansnei

Gør som mange andre offentlige og private virksomheder allerede har gjort – bestil jeres kropsbårne kameraer hos Ansnei. Vi leverer en personlig service, support og vejledning. Hvis du som ansvarlig for kontrollører, og ønsker at sikre dine ansatte bedst muligt, kan du således vælge at udruste dem med bodycams i høj kvalitet. Hos Ansnei kan du finde de populære og særdeles let anvendelige ZEPCAM T2+ bodycams som også bruges af redningstjenester og politistyrker over hele verden.

T2+ bodycams fra ZEPCAM leverer optagelser i utroligt høj kvalitet og er designet til at kunne fungere under selv de mest vanskelige forhold. ZEPCAM bodycams benytter krypteret data overførsel i forbindelse med live streams hvilket er din garanti for at du overholder alle krav til datasikkerhed og beskyttelse af persondata når du anvender de smarte T2+ kropsbårne kameraer.

Du kan bestille dine T2+ bærbare kameraer her. På samme side kan du også læse mere om kropsbårne kameraer produceret af ZEPCAM. Er du i tvivl om hvordan du anvender et bodycam, eller hvordan du sikrer at GDPR reglerne overholdes ved brug af bærbare kamera enheder og data overførsel, kan du altid give Ansnei et ring på telefon 82 13 40 22.

Ansnei – Passer på dig, dit og dine

Læs mere hos BT: www.bt.dk/forbrug/trusler-er-blevet-hverdagskost-nu-faar-kontrolloerer-et-kamera

Læs mere hos Diablo Radio: www.radiodiablo.dk/147-nyhedsvisning.html?lno=883683

Læs mere hos Kollektiv Trafik her: www.kollektivtrafik.dk/fynske-buskontrolloerer-har-faaet-kamera-paa-uniformen/2023

Se en spændende video med Christina hos TV2 her: www.tv2fyn.dk/fyn/christina-blev-kaldt-luder-og-truet-i-bussen-nu-skal-et-bodycam-beskytte-hende

www.Ansnei.dk

Tilbage