Nyheder

Her bør kvinder og børn ikke gå alene

27 sep 2018 Her bør kvinder og børn ikke gå alene

Bliv hjemme, gå i flok, eller bestil Ansnei til at følge med dig.

Endnu engang er en kvinde blevet krænket i Greve syd for København. Denne gang er der tale om en 48-årig kvinde, der blev overrasket af en ung mand, som pludselig hoppede ud foran hende. Du kan let bestille Ansnei til at følge dig på vej, her: www.Ansnei.com/da/order/bodyguard 

Sagen blev meldt til politiet i går aftes, men hændelsen skete fredag den 21. september, da hun var ude og gå en tur med sin hund på stisystemet mellem Damagerskolen og Lindehegnet i Greve, skriver politiet i sin døgnrapport.

Kvinden blev ikke befølt på brysterne, men den unge mand skubbede kvinden på brystkassen med begge hænder. Hændelsen er blot den seneste i en række krænkelsessager, der har udfoldet sig i Greve den seneste uges tid. I fredags gik det ud over tre piger på henholdsvis 8, 11 og 17 år.
Den 8-årige blev spyttet i hovedet og hevet i kjolen, den 11-årige blev befølt i skridtet, mens den 17-årige blev befølt på brysterne. Mandag blev to kvinder på henholdsvis 34 og 39 år befølt både på brysterne og i skridtet uden på tøjet.

De mange sager har fået politiet til at reagere med en advarsel.

»Vi opfordrer til, at man ikke går der alene. Det er mere sikkert og trygt, hvis man er flere,«

Det kunne man høre Charlotte Tornquist sige til TV 2 Lorry tidligere på ugen.
Advarslen handler konkret om stierne ved Hyldebærengen, Havehusene, Enghusene, Lundehusene og Stenås.

I den seneste sag beskrives manden som: 15-20 år gammel, ca. 180 cm høj, hvid i huden.
Han var iført en koksgrå hættetrøje med hætten trukket godt ned over ansigtet. På trøjen var lysegråt logo på maven. Han var desuden iført cowboybukser og mørke kondisko. Du kan let bestille Ansnei til at følge dig på vej, her: www.Ansnei.com/da/order/bodyguard 

Tilbage