Nyheder

Optagelse som Vagt hos Ansnei

10 mar 2018 Optagelse som Vagt hos Ansnei
Skal du måske bruge en livvagt ? Ansnei er verdens førende samlingssted for professionelle sikkerhedsfolk

Inden du havner i en farlig situation, eller bliver antastet (af paparazzier, desperate fans eller andre), så meld dig ind på Ansnei platformen. Ansnei gør det nemt at hyre en vagt. Du bør ikke blot finde et muskelbundt på gaden som din livvagt. En livvagt har ikke til opgave at tæske nogen. Vagter passer på deres kunder (dig), men angriber ikke folk du ikke synes om.

Ansnei har kontakt med lokale firmaer der leverer personbeskyttelse, og Ansnei foretager interviews med mulige kandidater til platformen – for at være sikker på at kunne matche rigtigt op. De vagter der kommer på platformen er certificerede i det land de skal arbejde i, såvel som har relevante kurser. På den måde kan vi tilsikre at du får en pålidelig sikkerhed.

Vælg mellem VIP-beskyttelse eller beskyttelse i et uroplaget område

De fleste vagter tilhører en af de to kategorier. VIP-vagter passer på forretningsfolk, stjerner, politikere, kongelige eller andre der har et behov for professionel beskyttelse.

Livvagter i et uroplaget område har et mere militært fokus, og sørger for konstant nær-beskyttelse.

I hvilke situationer har du brug for en livvagt ?

Nogen livvagter er trænet til at kunne udføre 24/7 beskyttelse, medens andre kun vogter om natten eller under transport af kunden fra et sted til et andet. Hvad er dit behov, og hvornår har du mest brug for din vagt ? Hvis du ved det, så er Ansnei-platformen din bedste ven. Hos Ansnei betaler du kun for hvad du får – og fx ikke for den tid vagten sover.

Bestil din vagt online med Ansnei

Det er nemt at bestille vagter online hos Ansnei.

Der er altid nogen klar til at hjælpe i supporten, og

Vi følger med i vagtens arbejde når de er sammen med dig.

 

 

Ansnei har allerede lavet forarbejdet!

Agenturer og virksomheder

Ansnei samarbejder med en række professionelle firmaer

Ansnei har indgået aftaler med relevante firmaer rundtom i verden. I nogen tilfælde er Ansneis kontrakt direkte med individuelle livvagter. Det er en stor opgave at finde pålidelige personer.

De personer, vi bruger, finder vi gennem pålidelige anbefalinger fra dem vi kender i forvejen. De firmaer vi samarbejder med har alle nødvendige registreringer, tilladelser og gode referencer. Vi kontrollerer deres status online og taler med eksisterende og tidligere kunder.

Der er ikke mange specialister med vagthunde (K9)

Rigtige Vagthunde er en sjældenhed, og en vagthund er ikke blot en vagthund. De kommer med forskellig træning og færdigheder – beskyttelse, bombehunde, lede efter forsvundne mennesker osv. Derfor anbefaler vi primært K9 til events, eller hvis du har brug for en langsigtet og billig løsning.

Hvis du ikke har råd til en livvagt, men du alligevel har brug for en vis beskyttelse, kan en vagthund gøre det ud for dine grundlæggende behov. Schæferhunde er ofte brugt som vagthunde – bl.a. på grund af deres kraftige kæber.

Har set på alle regler og love i dit land

Alle lande, har forskellige krav til sikkerhedspersonale. I nogle lande er der endda forskellige krav i landets forskellige regioner. Vores jurister har brugt mange timer på at kende til alle lokale krav til det område hvor du skal hen. Vagterne på platformen hos Ansnei.com har nødvendig træning, certificering og nødvendige licenser. Vagter uden lisens kan mangle træning og relevant uddannelse, eller de kan have ulovlige motiver til ikke at overholde formkrav.  

Livvagterne har professionelle certificeringer

Udover tilladelser udstedt af staten, er vores VIP-vagter uddannet ved et professionelt center. Mange lande har institutioner der tilbyder relevante certificeringer til livvagter. I Danmark godtager vi IKKE statens vagtuddannelse som værende tilstrækkelig! Af Danske uddannelser anerkender vi i øjeblikket CPO kursus fra Guardian SRM, SIRAS Academy, Forsvarets Nærkampsuddannelse, Militærpolitiuddannelsen, Politiets med mindst 2 års relevant tjeneste, uddannelse ved JGK eller FKP med mindst 1 års relevant tjeneste.

Vagtens uddannelser og erfaring vil afhængigt af dine personlige behov. Læs også ”I hvilke situationer har du brug for en livvagt”. Hvis I fx skal køre i bil, kan du have brug for en vagt med særlige chauffør-køre-kurser.

Officielle organisationer

Der er mange officielle organisationer rundtom i verden, der giver mulighed for støtte og networking til livvagter. Disse organisationer har deres egne krav som skal være opfyldt, for at kunne blive optaget som medlem. Derfor ser vi på hvilke organisationer vagten er medlem af, og evt. om der er kontakt til militære veteranorganisationer.

Desværre er nogle associationer for livvagter skumle, med kontakt til forbrydernetværk og krav om bestikkelsespenge. Det gælder også nogle organisationer med officiel status. For at være sikker på at du kan stole på dine vagter, holder vi øje med disse organisationer og deres ledelse. 

Optagelse som Vagt hos Ansnei

Baggrundscheck af vagten

Før vi godkender en vagt på Ansnei-platformen, undersøger vi om de har nogen kriminel historik. Vi gør alt, for at sikre os en pålidelig og sikker kandidat.

Selvom vi ofte kan få adgang til straffeattester, bruger vi også tid online, betaler for baggrundscheck og på den måde sikrer, at vores kandidater er gennemgået så grundigt som muligt.

Hvis vagten ikke falder igennem, fortsætter vi med interviews.

Interviews med vagter

Vi ser på vagtens fysiske tilstand og helbred.

Livvagter skal være i god form, så de kan beskytte dig, og tage sig af evt. angribere.

Vi spørger ind til hvordan de holder sig i form. Vi går udenom Vagter der ser syge ud eller er i dårlig fysisk form.

Vagtens erfaringer

Arbejdet for en livvagt er ikke kurser i filosofi på universitetet. Ikke desto mindre, taler vi alligevel med vores kandidater om deres tidligere erfaringer og arbejdsgivere.

Vi finder ud af hvad personen er særligt god til, og hvilke unikke færdigheder kandidaten har. Hvis kandidaten for nyligt har afsluttet en ansættelse med en anden klient, spørger vi ind til dette, og dem beskrive hvorfor ansættelsen sluttede. Derfor har vi altid livvagter, der har arbejdet med kunder i en lignende situation som dig.

Vagter skal have overblikket i stressede situationer

En perfekt vagt vil holde hovedet køligt i nødsituationer og prioritere klientens (din) sikkerhed over alt andet. Vi vælger vagter der kan tænke hurtigt og har erfaring med at arbejde farlige steder.

De fleste af vores vagter har en baggrund fra Forsvaret og andre relevante myndigheder, hvor de har fået meget erfaring med at håndtere krisesituationer.

Ansneis vagter er våbenføre og har kampsportserfaring

Afhængigt af dit behov, kan du have brug for en våbenfør vagt, eller en vagt som kan afværge aggressioner med fysisk magt.

Hvis du forventer, at du skal have særlig beskyttelse, skal du sørge for at forklare “hvorfor” når du afgiver din ordre. Vagterne skal komme klar til at håndtere din situation og dine behov.

Skulle der opstå en nødsituation, er alle vagter uddannet i avanceret førstehjælp og grundlæggende brandbekæmpelse.

Referencer

Selvom en vagt også kan være fastansat ved et andet vagtbureau, tager vi alligevel referencer før vagten kan komme på Ansnei-platformen. Vi beder vi om referencer fra deres tidligere kunder, kollegaer og eventuelle arbejdsgivere.

De spørgsmål vi ikke selv har fået afklaret, spørger vi ind til hos referencerne. Vi spørger også specifikt, om de vil anbefale denne vagt og til hvilke opgaver. 

En Fremtid med Ansnei

Vagtens ansættelseskontrakt

Kun kandidater der har gennemgået alle ovenstående punkter tilfredsstillende, vil få mulighed for at tage opgaver gennem Ansnei.

Alle vagterne har ydermere underskrevet en kontrakt, så formalia er på plads, som fx tavshedspligter o.a.

Vagtens situationsfornemmelse

Du, andre kunder, og andre vagter, er en del af den konstante evaluering af vagterne på platformen. Alle tager del af den konstante evaluering. Hvad vi vil anbefale at du lægger mærke til, er:

  • Er vagten god til at evaluere omgivelserne ?
  • Er vagten god til at være årvågen ?
  • Er vagten proaktiv i en stresset situation ?
Hvordan er din vagt sammen med andre ?

Jo, vi har evalueret vagten inden du ser ham. Men der kan ske ændringer over tid.

Vi har evalueret din vagts generelle evner til at kommunikere med folk. Men kun du kan evaluere vagten med dine venner og kollegaer.

En vagt skal kunne formulere sig klar, selvsikkert og relativt pænt. Derudover bør en vagt være en god lytter – for at være sikker på, at en opgave bliver fortolket korrekt.

Vagter med dårlige kommunikationsevner kan misforstå instruktioner, opfatte situationer forkert og lave fejl i en presset situation. 

Vagtens sundhed og fysik over tid

Vi holder løbende øje med vagternes sundhedstilstand. Ikke alene er deres sundhed vigtig for deres egen skyld, men en syg eller fysisk uegnet vagt vil ikke kunne beskytte dig. I tilfælde af alvorlig sygdom, ulykker eller andre situationer må nogle gange nødsaget til at opsige samarbejdet med den pågældende vagt. Derfor ønsker vi så vidt muligt, at vores livvagter gennemgår et årligt sundhedstjek.

Det er vores høje standarder hos Ansnei. Når du får en vagt fra Ansnei platformen, er den denne slags vagt der passer på dig. En person der er tjekket og verificeret af os, uanset hvor du skal hen i verden.

 

Ansnei – PASSER PÅ DIG

www.Ansnei.com

Tilbage