Nyheder

Phishing angreb direkte i din mailboks

29 okt 2018 Phishing angreb direkte i din mailboks

Vi er her for at passe på dig, og måske lære dig en eller to ting om cybersikkerhed. Hvis du har en adfærd med gode adgangskoder samt et grundlæggende niveau af cybersikkerhed, bliver du et stort problem for de IT-kriminelle.

Et phishing-angreb er, når en hacker opretter en falsk email, der ligner en rigtig e-mail fra en tjeneste, du sandsynligvis vil bruge. Der var fx et kæmpe Gmail-svindel i 2017. De gør det for at enten få fat i følsomme oplysninger som et kodeord eller en kredit-kortnummer eller få dig til at klikke på et ondsindet link, der inficerer computeren med malware (vi skriver senere om hvordan man laver kreditkort hacks)

Phishing-svindel er overalt i dag, og de er chokerende effektive. Jeg tør væde en lille formue på, at de fleste mennesker, der læser denne artikel, mindst én gang er blevet narret til at klikke på et falskt link eller indsende deres oplysninger på en falsk login side – mig selv inkl.).

Vær skeptisk over enhver e-mail, der beder dig om at tage en handling eller indsende følsomme oplysninger. Dette gælder især, når emailen anvender presserende sprog.

Husk-tjenester, som du bruger, vil næsten aldrig bede dig om at indsende følsomme oplysninger online via en e-mail-anmodning. Du bør tage fat i Supporten fra det pågældende firma, hvis du er i tvivl om ægtheden af ​​en e-mail.

Tjeck “Sendt fra” -adressen, og klik aldrig på link eller vedhæftede filer uden at føre musen hen over dem for at sikre, at destinationswebadressen er legitim.

Hvis det lugter fisk og ser fisket ud, er det nok en fisket phishing-email 😉

Support@Ansnei.com

Ansnei — Passer på dig !

#Ansnei #AnsneiCyber #AnsneiData #Hacks #Phishing

Tilbage