Nyheder

Voldsmand Blev Dømt Takket Været Kropskamera

27 sep 2023 Voldsmand Blev Dømt Takket Været Kropskamera

Se optagelser med vores Bodycam af parkeringsvagter i håndgemæng

Godt eksempel på, hvordan vores bodycam kan levere beviser, der kan bruges og virker i retten. Det skaber bedre sikkerhed for brugeren af et bodycam fra Zepcam.

Bemærk, at kameraet optager før hændelsen, og først efter overfaldet tænder parkeringsvagten for fuld optagelse. Den for-optagelse registreres og tages med til brug i retten.

Parkeringsvagtens Optagelser

Kort Fortalt

Byretten i VARSINAIS-FINLAND idømte manden 4 måneders betinget fængsel, for overfald på en parkeringsvagt og for at smadre hans mobiltelefon.

 

Manden var skyldig i overfald, voldelig modstand mod en tjenestemand og forvoldt mindre skade. Mandens nervøsitet skete i Turku i september 2021.

 

Manden blev sur, da parkeringsvagten ville udstede en parkeringsbøde.

 

Gerningsmanden arbejder som mad-bud, og havde efterladt sin bil midt på vejen på Kristiinanakatu i centrum af Turku. Det så parkeringsvagterne og gik over mod bilen. Så skulle der udstedes en parkeringsbøde.

 

Samtidig ankom gerningsmanden, der havde været ude og aflevere maden til kunden, retur til bilen. Her blev han provokeret af at se parkeringsvagterne og deres hensigter. Manden greb en mobiltelefon fra en anden parkeringsvagt og slog den første parkeringsvagt i hovedet med telefonen. Bagefter smed han mobilen på jorden.

Resultatet var en blodansamling, og en godt ridset mobiltelefon.

 

Hele hændelsen med både video og lyd kom med på optagelser fra det Kropsbårne kamera som den anden P-vagt havde på. Det var dét centrae bevis i retssagen.

 

Madkureren undskyldte senere. Den 31-årige mand sagde dog, at det er umuligt for ham at udføre sit arbejde, hvis bilen ikke kan efterlades nogen steder uden at få bøder.

 

Landsretten i Varsinais-Suomen afsagde dommen og takkede meget for de gode optagelser fra Zepcam.

 

www.Ansnei.com

Passer på dig, dit og dine

Tilbage