Nyheder

Voldsom Stigning i Tyverier i Danmark

26 okt 2022 Voldsom Stigning i Tyverier i Danmark

I over et helt år i træk er antallet af anmeldte butikstyverier kun steget og steget

Det er en vild trend, som ikke er set tidligere. Antallet af anmeldte butikstyveri for tredje kvartal i år er nu på niveau med 2017, efter at have været nedadgående siden midten af 2010’erne. Antallet af anmeldte butikstyverier er nu det højeste, vi har set i fem år.

Statistikbanken Butikstyverier

Kilde: https://www.statistikbanken.dk/ 

Erhvervsdrivende er bekymrede 

Den fortsatte stigning kan få store konsekvenser – både for de i forvejen hårdt pressede handlende, der er ramt, men i sidste ende også for forbrugerne i form af endnu højere priser for at kompensere for det øgede svind og den ekstra sikkerhed. Den fortsatte stigning vækker bekymring blandt erhvervsdrivende, som i mange tilfælde føler sig magtesløse i kampen mod tyvene.

Der er hjælp at hente: 

Stigningen skal bremses, så det dels sikres, at erhvervsdrivende kan drive deres butikker i fred for kriminelle, dels sikres, at der ikke er en række mennesker, der kommer ind på en kriminel glidebane.

De erhvervsdrivende skal bruge Vagtfirmaer som Ansnei og Politiet skal i samarbejde tage hånd om problemerne. Vi hjælper butikkerne med at tildele de fornødne redskaber til henholdsvis at kunne beskytte sig selv og hjælpe til med politiets efterforskning. 

Det vi anbefaler er en blanding af Elektronisk og Fysisk sikring.

  • Butiksdetektiver
  • TV-Overvågning (TVO) indenfor
  • TVO i adgangen til og fra virksomheden, herunder slyngellister
  • Brugen af Bodycams
  • Synlige runderende vagter

Tag fat i os for en uforpligtende snak om hvordan vi bedst, og prisvenligt, kan hjælpe jer, med både elektronisk og fysisk sikring. Support@Ansnei.com

Tlf: 8213 4022

Bred blanding af varegrupper 

Der bliver stjålet varer over hele linjen. Alt fra basisvarer som smør til luksusvarer som dyre vine til elektronik. Det kan tyde på, at nogle har svært ved at få råd til basisvarerne, mens andre føler sig for pressede på økonomien til at kunne bruge penge på luksusvarerne og derfor føler sig nødsaget til at stjæle dem i stedet.

Læg dertil de “professionelle” tyve, der stjæler alt fra elektronik til kaffe til videresalg. De har også fået et bedre marked til at sælge deres varer til gode priser til økonomisk stressede danskere.

De Stigende Priser er Skyldige

Crimestat, viser også en stigning i antallet af registreringer. Her kan man se, at det ser værst ud i september måned, hvor der blev rapporteret over 1.000 tyverier.

Stigningen i antallet af anmeldte butikstyverier kan formentlig kobles direkte til inflationen.

Med prisstigninger på et niveau, der ikke er set siden 80’erne, er butikskriminalitet pludselig blevet nødvendigt for nogle og attraktivt for andre.

Både for de ”professionelle” der stjæler med henblik på videresalg, og dem der stjæler af nød.

Når både el- og varmeregningen i forvejen er steget markant, kan nogle desværre se sig nødsaget til tyveri, for at kunne få økonomien til at løbe rundt.  

Stigende Priser

Kilde: https://www.statistikbanken.dk/pris113 

Få Hjælp hos Ansnei: 

Stigningen skal bremses, 

Vagtfirmaer som Ansnei, den Erhvervsdrivende og Politiet skal i samarbejde tage hånd om problemerne. Vi hjælper butikkerne med at tildele de fornødne redskaber til henholdsvis at kunne beskytte sig selv og hjælpe til med politiets efterforskning. 

Ansnei anbefaler er en blanding af Elektronisk og Fysisk sikring.

  • Butiksdetektiver
  • TV-Overvågning (TVO) indenfor
  • TVO i adgangen til og fra virksomheden, herunder slyngellister
  • Brugen af Bodycams
  • Synlige runderende vagter

Tag fat i os for en uforpligtende snak om hvordan vi bedst, og prisvenligt, kan hjælpe jer, med både elektronisk og fysisk sikring.

Support@Ansnei.com 

Tlf: 8213 4022

www.Ansnei.dk

Tilbage