Nyheder

Telefonvirus på iPhone – Advarsel

14 maj 2018 Telefonvirus på iPhone – Advarsel

iPhone virusadvarsel

WhatsApp og iMessage brugere på iPhone skal passe på i disse tider. Der florerer en virusmeddelelse derude, så pas godt på!

Hvis du får en besked med en finger, og en sort ring, så må du IKKE åbne beskeden, og åbner du den, så tryk IKKE på den sorte cirkel !

Beskeden er ikke blot en finger og en sort cirkel. Det er en skjult tekstbesked med rigtig mange unicode tegn. Når appen prøver at åbne alle disse usynlige tegn, bliver telefonens processer overanstrengt, og lukker appen ned.

Det bliver ikke bedre af, at man ikke blot kan genstarte appen eller telefonen, for gør du det, får du blot en hvid skærm frem – istedet for din app.

Ansnei har dog råd for ulykken. Et #LifeHack for at komme udenom  ‘black dot of death’ beskeden – som den bliver kaldt, er at bruge Siri. 

Bed Siri om at oprette en ny besked. En nybesked åbner (hvis Siri har de rette tilladelser). Derefter kan du annullere beskeden, og du vil nu se alle dine beskedder igen. I iMessage, swipe til venstre på den sorte-cirkel-besked og tryk SLET. i WhatsApp, swipe til venstre, tryk “mere”, derefter “slet”. 

Ansnei – PASSER PÅ DIG

Tilbage