Nyheder

Tag din Personlige Sikkerhed Alvorligt under VM i Rusland

29 maj 2018 Tag din Personlige Sikkerhed Alvorligt under VM i Rusland

Skal du også til VM i Rusland – du bør tage din personlige sikkerhed alvorligt !

Kun få taler engelsk i Rusland, ikke alle er lige glade for udlændinge og fodboldfans, bogstaverne ser mærkelige ud (kyrillisk) – og der er rigtig mange mystiske regler der skal overholdes.

Vidste du fx, at du skal registrere dit sovested hos en helt særlig afdeling hos myndighederne indenfor 3 dage (tidligere 24timer), hver gang du ankommer til en ny by i Rusland ?
Hvis ikke du foretager registreringen kan du få problemer med politiet i landet, og du får helt sikkert problemer i paskontrollen på vej ud af landet.

Tager du flyveren mellem byerne i Rusland ? Den sidste måned har der, i skrivende stund, allerede været 6 ulykker med fly i Rusland. Sidst var i går da landingstellet ikke åbnede sig hos UTair. Det er muligt at minimere sine risici ved at kontrollere flytypen og sidste serviceniveau inden boarding. Og ved risiko, så tag den næste flyver.

Vi kunne fortælle meget mere, men det vigtige du skal lægge mærke til er, at Ansnei kan hjælpe dig med alle disse ting, så du kan fokusere på at have det sjovt.

For 49kr/dag kan du tegne en forsikring. Her kan vi også garantere en rekationstid på en fysisk vagt for dig. Dvs. får du brug for andet end hjælp pr. telefon, mail, så kan vi også komme ud og hjælpe dig.

Ansnei giver dig en hot-line med engelsktalende personer – hvis du får brug for hjælp. Vi monitorerer dine rejseplaner og giver proaktivt tips om registrering evt. farer. Vi kan også hjælpe med anbefalinger til gode natklubber, hoteller, restauranter og andre steder – der giver rabbat til medlemmer af Ansnei.

Kun en tåbe frygter ikke Rusland.

Bliv medlem nu: www.Ansnei.com/en/account/signup

Spørgsmål, skriv til os på Support@Ansnei.com

#VM #Rusland #fodbold #registreringirusland #forsikring #AnsneiRU #AnsneiDK

Tilbage